Over deur en design

Deur & Design te Culemborg al jaren de specialist op het gebied van deuren.

Door onze dagelijkse ontwikkeling hebben wij de mogelijkheid om de klant in alle wensen tegemoet te komen. Door het vroegtijdig aansluiten bij een project bieden wij ondersteuning bij werkvoorbereiding en uitvoering.
Bij Deur & Design staat u, de klant, centraal. Zelf noemen wij dat ‘ontzorgen van voorbereiding tot oplevering’. Of het nu gaat om een kennisvraag of een compleet project van a tot z: onze ervaren medewerkers vinden voor u een gepaste oplossing.

Service en kwaliteit staan bij ons zeer hoog in het vaandel. Wanneer u langskomt kunnen wij u in onze showroom advies geven en uw oplossingen bieden voor evt een maat probleem. Zelfs maatwerk is voor ons geen probleem. Wij kunnen alles leveren op gebied van deuren voor particulier en bedrijf.

Ook op het gebied van sleutels kunnen wij bijna alles voor u maken.
Of het nu gaat om alle sloten zo te maken dat u deze met 1 sleutel kan openen of nieuwe cilinder. Wij hebben ook op dit gebied pasklare oplossingen. Tevens kunnen wij alle merken autosleutels dupliceren met uitzondering van de afstands bediening. Kom eens vrijblijvend bij ons langs. Wij helpen u graag.

Ons Team

Roland Verweij

Essa Agzoul

Marianne Huisman

Deur & Design Centre is een gespecialiseerd bedrijf in deuren, raam- en deurbeslag, hang- en sluitwerk, sleutels en cilinders. Onze deuren worden op maat gemaakt en door onze buitendienst afgehangen. In onze eigen werkplaats worden alle voorbereidingen getroffen naar uw wens.

Wij leveren gecertificeerd politie keurmerk hang- en sluitwerk wat door onze buitendienst kan worden gemonteerd. In ons deur- en raambeslag collectie hebben we een ruim assortiment.

Voor deuren en meer

DEURENDESIGN