sleutels Dupliceren

Deur & Design te Culemborg al jaren de specialist op het gebied van sleutels dupliceren.

Met meer dan 10.000 verschillende sleutels, waaronder cilindersleutels, klaviersleutels, kluissleutels en autosleutels kunnen wij hoogstwaarschijnlijk ook uw sleutel dupliceren. De meest simpele antieke en de meest moderne geboorde en gebaande sleutels zijn voor ons geen enkel probleem. Met een van de meest geavanceerde computergestuurde sleutelmachines in de regio kunnen wij uw sleutels foutloos kopiƫren.

Het maakt niet uit hoe verouderd uw sleutel is. Of de sleutel gebroken, geroest of gebogen is, wij kunnen proberen hem te dupliceren.
Voor monumentale panden zoals bv oude kerken waarbij het slot niet vervangen mag worden kunnen wij sleutels maken, Let wel dit is een zeer tijdsrovende klus. Wij maken dan desnoods een met de hand gemaakte sleutel op het betreffende slot.
Wij kunnen zelfs kluis of save sleutels dupliceren, zo ziet u zelfs in uw regio zijn wij het adres voor het dupliceren of namaken van uw sleutels. De autosleutels zijn ook geen probleem zelfs die met chip herkening maken wij probleemloos na.

 


Deur & Design Centre is een gespecialiseerd bedrijf in deuren, raam- en deurbeslag, hang- en sluitwerk, sleutels en cilinders. Onze deuren worden op maat gemaakt en door onze buitendienst afgehangen. In onze eigen werkplaats worden alle voorbereidingen getroffen naar uw wens.

Wij leveren gecertificeerd hang- en sluitwerk ook met Politie keurmerk wat door onze buitendienst kan worden gemonteerd. In ons deur- en raambeslag collectie hebben we een ruim assortiment.

Voor deuren en meer

DEURENDESIGN