HANG EN SLUITWERK

Deur & Design te Culemborg al jaren de specialist op het gebied van hang en sluitwerk.

Heeft u een deurslot cylinder, een hangslot, sluitwerk, sloten of scharnieren nodig, dan kunnen wij u zeker van dienst zijn! Tevens leveren wij sleutels en cilinders met een sleutelpas (certificaat) zodat sleutels alleen bijgemaakt kunnen worden op vertoon van de verstrekte pas. Wij hebben een zeer uitgebreide collectie en een passende oplossing voor ieder probleem.

Onze collectie Hang en sluitwerk reikt verder dan onze winkel. Door dat wij Dealer zijn van vele merken kunnen wij hang en sluitwerk leveren in iedere stijl en kleur. Bezoek onze showroom om een indruk te krijgen van ons divers aanbod of kom eens vrijblijvend langs voor een passend advies.

Hang- en sluitwerk is een verzamelnaam. Het betreft hier al het materiaal dat nodig is om de ramen en deuren, ofwel de draaiende delen, aan een bouwwerk vast te zetten. De ramen en deuren worden hiermee goed “hangend”, denk aan scharnieren, en “sluitend” gemaakt, denk aan sloten.

Tevens kunnen wij een kompleet sluitplan voor uw huis ( in dit plan kunnen sleutels worden op genomen met sleutel pas) , kantoor of bedrijfspand maken. Dit houd in dat wij sleutels kunnen maken in combinatie met onze cilinders zodat wij per sleutel aparte bevoegdheden kunnen geven. Hierdoor kunt u per medewerker bepalen tot welke ruimte zij toegang hebben.

De nieuwste en makkelijkste manier voor een inbreker is de kerntrek methode. Door deze methode boord de inbreker een gaatje in uw cilinder, vervolgends schroeft hij daar een schroef in en trekt de complete cilinger naar buiten. Hiermee is de inbreker in minder dan een minuut en geruisloos bij u binnen.
WIJ HEBBEN NU OOK ANTI KERNTREK CILINDERS IN HUIS.
Kom eens vrijblijvend bij ons langs. Wij helpen u graag.

 Deur & Design Centre is een gespecialiseerd bedrijf in deuren, raam- en deurbeslag, hang- en sluitwerk, sleutels en cilinders. Onze deuren worden op maat gemaakt en door onze buitendienst afgehangen. In onze eigen werkplaats worden alle voorbereidingen getroffen naar uw wens.

Wij leveren gecertificeerd politie keurmerk hang- en sluitwerk wat door onze buitendienst kan worden gemonteerd. In ons deur- en raambeslag collectie hebben we een ruim assortiment.

Voor deuren en meer

DEURENDESIGN